TOKİ 23 ilde 105 arsayı bugün satışa çıkarıyor!
Toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip 105 adet arsa (konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde) “Açık Artırma” yöntemi ile bugün (8 Kasım 2016) satışa çıkıyor. Arsaların yanı sıra 6 dükkan da bugün saat 13.30'da müzayedeye çıkıyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 715 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulacak 105 adet arsanın ihale ile satılacağı iller; Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzinca,Eskişehir,Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon,Van ve Yozgat şeklinde sıralanıyor.

TOKİ'nin yılın son arsa satışını gerçekleştirmesi dolayısı ile çok sayıda katılım bekleniyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181