TOKİ açık artırma satışı ne zaman?
TOKİ tarafından 29 ilde 190 iş yeri ve 17 konut olmak üzere toplam 207 taşınmaz açık arttırma ile satışa çıkıyor. TOKİ açık artıma tarihi ise 14 Temmuz olarak belirlendi. Yatırımcılara yeni fırsatlar sunacak olan müzayede TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binasında gerçekleşecek.

TOKİ'nin açık artırma ile  satışa sunacağı taşınmazlar arasında İstanbul Halkalı ve Kayabaşı, Ankara Turkuaz Vadisi ve Altındağ, Gaziantep Beylerbeyi, Nevşehir Ürgüp, Sivas Yenimahalle, Adana Kışla Mahallesi projelerinde yer alan iş yerleri ve konutlar yer alıyor.

TOKİ'nin açık artırma ile satış yapacağı 29 il için tıklayınız.

Açık arttırma 14 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak. İş yerleri yüzde 25 peşin ve 120 ay vade, konutlar ise yüzde 12 peşin 180 ay vade ve yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleri ile satılacak.

14 Temmuz'da saat 13.30'da yapılacak müzayedeye www.turyap.com.tr internet adresinden de teklifler verilebilecek. 

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181