TOKİ arsa ihalesi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 23 ilin bulunduğu 105 arsanın müzayedesi 8 Kasım 2016 tarihinde, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve İstanbul Halkalı’daki hizmet binasında gerçekleştirilecek.

Toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip 105 adet arsa (konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde) “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sunuluyor.Yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle açık satış ile ihaleye çıkarıcalak olan 105 adet arsa arasında Ankara’da küçük sanayi sitesi alanları, Antalya’da ticaret ve turizm alanı ve mir’de toplu işyeri, ticaret, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı gibi arsalar bulunuyor.


Satış listesi için tıklayınız.

TOKİ'nin 105 adet arsayı ihale ile satacağı iller? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181