TOKİ arsa müzayedesi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından TURYAP aracılığıyla 12 ilde 76 adet arsayı (konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi, sosyal kültürel tesis, otel, üniversite, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde) 26 Ocak 2017 tarihinde (Perşembe günü), saat 13:30’da açık artırma ile satışa sunuyor. Müzayedenin yapılacağı yerin açık adresi; TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TURYAP Genel Müdürlük Müzayede Salonu İstanbul adresinde yapılacak.

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Elazığ, İstanbul, İzmir, Konya, Ordu, Sivas ve Trabzon’da toplam 971.623,81 metrekare büyüklüğe sahip 76 adet TOKİ arsası müzayedeye çıkacak. 

TOKİ Ankara’da küçük sanayi sitesi alanları, özel ortaöğretim ve üniversite alanı, İstanbul’da bakım ve akaryakıt, özel ilköğretim ve sosyal kültürel tesis alanları, Antalya’da ticaret ve turizm alanı ve İzmir’de toplu işyeri, ticaret, turizm, konut, park, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanlarını “Açık Artırma” yöntemi ile satışa çıkarıyor.

TOKİ açık arttırma müzayede listesi için tıklayınız.

TOKİ müzayedesi şartnamesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181