TOKİ borcunu erken kapatana indirim kampanyası başladı!
Başbakanlık Toplu Konut  İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin merakla beklenen yüzde 20 indirim kampanyası bugün başlıyor. 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyasından, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları faydalanabiliyor.

Vatandaşların yoğun talepleri ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirime giden TOKİ, kampanyada borcunu peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim uygulayacak.

Yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, 22 Ağustos itibari ile ilgili bankalara başvuru yapabilecekler. Başvuru için son gün ise 30 Eylül. Bu tarihten itibaren alınan başvuruların geçerli olmayacağına dikkat çeken TOKİ, kampanyaya başvuran konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyle İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerektiğini de açıkladı.
 
175 bin alıcının yararlanabileceği kampanyaya v
adesi 12 ay ve daha az kalan projeler ise indirim kampanyasına dâhil edilmiyor.
 
 Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181