TOKİ'den Afyon Dinar'a 213 konut!
Dinar Belediyesi ve TOKİ tarafından yapılacak olan 213 adet konut Dinar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 2010 yılında başlatılan, Kentsel Dönüşüm Programı kapsamında Suçıkan Mahallesinde istimlak edilen alana 213 adet konut yapılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, 2010 yılında imzalanan protokol gereği Suçıkan mahallesine yapılacak olan 152 adet konut projesinin değiştiğini, bunun yerine özel proje olan 213 adet 120 m2'den oluşan konutların yapılacağını söyledi.

21 BLOKTAN OLUŞACAK
Rize Çamlı Hemşin ve Gaziantep Şahin Bey modeli evlerden vazgeçtiklerini ve bunun yerine daha özel bir projeyle Dinar'a çok şey katacaklarını kaydeden Başkan Acar şunları söyledi, 'Bildiğiniz üzere 2010 yılında bir protokol imzaladık. Suçıkan mahallesinde bulunan ve evleri istimlak olup ve 110 konutlara taşınan vatandaşlarımızın yerlerine yapılacak olan projeyi beğenmeyerek, 2014 yılında yeni bir proje geliştirdik. 2014'te konuyla ilgili TOKİ ile görüştük. Çok daha güzel adı da özel olmasıyla birlikte iyi bir proje yapalım dedim. Kasım ayında özel proje onaylandı. 213 konuttan oluşmak üzere 5'er katlı yapılacak olan evler 21 bloktan oluşacak. Ticaret merkezi ve camisiyle birlikte çok özel bir proje olacak olan konutlarımızın ihalesi 16 Mayıs 2016 günü yapılacak. Bu evlerden almak isteyen bütün vatandaşlarımız başvuru yapabilecekler. Sadece 51 adet hak sahibi istimlak nedeniyle hakkı bulunuyor. Bunların dışındaki konutlara başvurular yapılabilecek" dedi.

Gazete 3 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181