TOKİ'den Emekliler'e yeni konut müjdesi!
TOKİ Başkanı Ergün Turan, emekli vatandaşlara yönelik her yıl 15 bin konut inşa etme hedefleri açıkladı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 2016 yılının 64 bin konut inşaatı ile 'rekorlar yılı' olarak tarihe geçeceğini belirterek, 2017 yılında ise 70 bin konut inşa ederek yeni bir rekor kıracaklarını söyledi.

Emekli vatandaşlara yönelik her yıl 15 bin konut üretmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Turan, TOKİ olarak bu yıl üretilen konutlardan 12 bin adetinin emekli vatandaşlara yönelik olduğunu başka bir ifadeyle emeklilere yönelik konut hedefinde 3 bin konut açığın bulunduğu, bu açığın ise yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti ve her yıl mutlaka emeklilere yönelik 15 bin konut üretileceğini söyledi.

Karadeniz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gulfer 7 yıl önce

sartlar ne

banner182

banner181