TOKİ'den Ereğli'ye konut müjdesi!
368 konutluk 3’ncü etap TOKİ’nin emekliler ve dar gelirliler için hedeflendiğini belirten Başkan Özgüven, TOKİ’nin asıl amacının ev sahibi olmayanları ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, "Daha önce ilçemizde yapımı gerçekleşen 1. ve 2. Etap TOKİ yatırımlarının ardından 3. Etap TOKİ yatırımını da ilçemize kazandıracağız" dedi.

2+1 kapasiteli yapılacak 3. Etap TOKİ Evlerinin bir kısmının emeklileri bir kısmının da dar gelirlilere yönelik olarak yapılmasının düşünüldüğünü kaydeden Özgüven, "3. Etap TOKİ Evleri de Toros Mahallemize yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yaptığımız görüşmelerde projenin bu yıl içinde başlamasını istedik" diye konuştu.

180 ya da 240 ay vade ile 3. Etap TOKİ Evlerinin satışa sunulması hedeflenen projenin ayrıntılı şartlarının belirlenmesiyle vatandaşlara duyurulacağını ifade eden Özgüven, "Ereğlimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181