TOKİ Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde taşınmazları ihale etti!
Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Gaziosmanpaşa'daki taşınmazı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihale edildi. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Karayolları Mahallesi 6619 ada 8 parsel ve 10086 ada 1 parselde satışa sunulan arsaların ihaleleri tamamlandı. İlk oturumu 29 Haziran'da gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumuna 8 firma katıldı. İkinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lira ile Fuzul Yapı & Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi.

En yüksek idare payı gelirinin 126 milyon lira olduğu belirtilen açıklamada, "İhaleye, Fuzul Yapı-Yol İnşaat İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı İş Ortaklığı, Rai Yapı, Gül & Elit İnşaat İş Ortaklığı, Mesa Mesken, Başyapı, Albayrak, Nuhoğlu şirketleri katıldı. İhaleyi kazanan firmanın açıklanmasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak" denildi. Avrupa Konutları TEM projesinin hemen yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihalenin ilk oturumuna 8 firma katılmıştı.

Büyük Torbalı Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181