TOKİ Karaman emekli konutlarının kurası çekildi
Karaman Belediyesi Yunus Emre Konferans Salonu'nda 3 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilen kura törenine çok sayıda emeklimiz katıldı. Karaman Valisi Murat Koca’nın da çekiliş yaptığı programda konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

Karaman Valisi Murat Koca kura çekilişinde yaptığı konuşmada, konut sayısının 400’de kalmayacağını, daha da fazla konut yapılacağını ifade etti. Karaman Valisi, “Bu gün kurası çekilen 400 konutun yaklaşık 7 katı kadar başvuru var. Bu rakam 400'de kalmayacak. TOKİ yöneticilerimiz inşallah bu 400'leri katlayarak devam ettirecek. Hayırlı olsun, en çok ihtiyacı olana çıksın” ifadelerini kullandı.

Kurada ismi çıkan emekli Rabia Öz, “TOKİ yetkililerine teşekkür ediyorum. Eve ihtiyacımız vardı Allah devletimizden razı olsun” dedi.
 
Karaman emekli konut kura sonuçları tam liste

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181