TOKİ Kuşadası'na konut yapacak!
Kuşadası'na TOKi den olumlu cevap Kuşadası'nda yaşayan emeklilerin ilçeye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapılması için verdiği dilekçelere olumlu cevap geldi.TOKİ, 660 kişinin gönderdiği başvuru dilekçelerine kayıtsız kalmayarak, gerekli çalışmaların başlatılacağını bildirdi.

AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş'ın Kuşadası'nda partililerle buluştuğu toplantıda verdiği TOKİ sözünün ilk adımı gerçekleşti. Kuşadası Tüm Emekliler Derneği tarafından alınan başvuru dilekçeleri, Kuşadası Kaymakamlığı tarafından TOKl'ye gönderildi. İlk etapta 216 kişinin gönderdiği dilekçelerin cevabı gecikmedi. TOKl'den, en kısa sürede Kuşadası'nda gerekli çalışmaların başlatılacağı yönünde cevap geldi. Toplam 660 başvuru dilekçesi,

Kuşadası Tüm Emekliler Derneği Başkanı İsmail Çeliker, AK Parti milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem'in Kuşadası halkına verdiği TOKİ sözünün hayata geçmesi için gerekli çalışmaların başladığını belirtti. Emekli vatandaşları ayda 250 liraya ev sahibi yapacak projenin Kuşadası için çok önemli olduğunu vurgulayan Çeliker, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'un projenin gerçekleşmesi için gerekli tüm çabayı harcadığını ifade etti.




Aydın Denge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mukaddes 8 yıl önce

Toki evleri kuşadasındaki dar gelirlilere çok iy olcak

Avatar
mustafa 8 yıl önce

Bu proje ne zaman hayata geçecek ve sadeceemeklilermi faydalanabilecek?

Avatar
yıldız gençer 8 yıl önce

toki kuşadası evleri inşaatına başlanmasını biz emekliler olarak 4 gözle bekliyoruz .bununla ilgili bir haber gelecekse bu bizi çok sevindirecektir..

Avatar
Mukaddes 7 yıl önce

Engellilerde bu projenin içindemi inşAllah içindedir

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Sadece emekliler için mi? Yeni evli yada evlenmeyi düşünen dar gelirli gençleri kapsamayacak mı? Yada zaten malı mülkü olan emeklilere de mi öncelik tanınacak? Teşekkürler.

Avatar
Mete 7 yıl önce

Sadece emekliler için mi?

Avatar
Fatma 7 yıl önce

Başvuru noktası neresidir bilgi verirmisiniz

Avatar
volkan altındiş 7 yıl önce

cok memnun oldum ALLAH razı olsun

banner182

banner181