Toki Manisa ihalesi 30 Eylül'de...
Yunusemre Belediyesi’nin Manisa’daki dar gelirli vatandaşların konut sorununa çözüm bulmak amacıyla Akgedik Mahallesi’nde hayata geçireceği 5 bin 500 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Can Mercül ve Saniye Altay, Etüd, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Vacide Elmalı, İmar ve Şehircilik Müdürü Fatma Çiflikli, şehir plancıları ve teknik personel ile TOKİ projesiyle ilgili toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda, TOKİ Başkanlığınca 30 Eylül’de ihalesi yapılacak olan bin 158 konutluk birinci etabın incelenmek ve ön onayı alınmak üzere Yunusemre Belediyesi’ne gönderdiği uygulama proje dosyaları incelenerek, belediyenin imar ve şehircilik birimleri tarafından onaylandı.

"VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yaptığı açıklamada TOKİ projesinin tüm hızıyla ilerlediğini belirterek, “Yunusemre Belediyesi olarak vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Akgedik mahallemizde hayata geçireceğimiz TOKİ projesiyle Manisa’nın dar gelirli vatandaşların konut sorununa neşter vuracağız. Başkan yardımcılarımız ve ekibimiz ile her gün vatandaşlarımızın konut sorununu bitirecek TOKİ projesi için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği Manisa’nın konut sorununu giderecek olan TOKİ projemiz 30 Eylül 2015 tarihinde ihaleye çıkacak. Her şey vatandaşlarımız içindir. Biz milletimize hizmet yoluna çıkarken dar gelirli evsiz vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız diyerek söz vermiştik. Allah’a hamdolsun ki şimdi bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

30 EYLÜL’E SAYILI GÜNLER KALDI
Başkan Çerçi, vatandaşların sabırsızlıkla beklediği TOKİ projesinde sona yaklaşıldığını vurgulayarak, “TOKİ projesinin mimari, alt yapı gibi projeleri tamamlandı. Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED), raporu da hazır. Akgedik Mahallesi’nde hayata geçireceğimiz 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabında inşa edilecek bin 158 konut için vatandaşlarımızın yoğun başvuruları ve başvurular için gelen vatandaşlarımızın yaşadığı heyecan ve mutluluğa ortak olmak bizleri son derece memnun etti. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler, 30 Eylül 2015 tarihinden itibaren ihaleye çıkacak olan TOKİ projemizde, süreç tüm hızıyla ilerleyecek ve vatandaşlarımızın konut sorunu ortadan kalkacak” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181