TOKİ müzayedesi ne zaman?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından TURYAP aracılığıyla 31 ilde 205 işyeri ve 9 ilde 15 konutu 15 Aralık 2016 Perşembe günü saat 13:30'da açık artırma ile satışa sunuyor. Müzayedenin yapılacağı yerin açık adresi; TOKİ Salonu Halkalı/İstanbul ile TOKİ Salonu Bilkent / ANKARA ve İnternet bağlantıları

Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yozgat'ta bulunan 205 adet işyerinin satılacağı müzeyede de Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon'da bulunan 15 konut müzayedeye çıkacak.

Konutlar yüzde 12 peşin, 180 ay vade avantajı ile satışa sunulurken, İşyerilerinde ise yüzde 25 peşin, 120 ay vade fırsatı bulunuyor. TOKİ tarafından açık artırma ile satışa sunulacak olan konutların fiyatları 65 bin 633 TL'den başlarken, işyerlerinin fiyatları ise 7 bin 500 TL'den başlıyor.

TOKİ açık arttırma müzayede satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ tarafından müzayede ile satılacak konut ve iş yerlerinin listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181