TOKİ'nin 2017 hedefi 70 bin konut üretmek!
Bu rakamın Türkiye’de üretilen toplam konut sayısının yüzde 10’u olduğuna işaret eden Turan, konutların tamamının alt ve orta gelir grubuna hitap eden sosyal konutlar olduğunu kaydetti.

Bu yıl gibi 2017’de de çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini vurgulayan Turan, şunları kaydetti: “Hedefimiz inşallah yine beklentiyi aşmak ve yeni yılda 70 bin konut üretmek. Bizim yaptığımız iş hacminin içindeki konut üretimi yüzde 45, işimizin diğer yüzde 55’i ise milletin ihtiyacı olan kamu binalarıdır. Bunların içinde son 4 yılda yapılan ve yapımına devam edilen 19 stadyum var, 72 bin öğrenci kapasiteli yurt inşaatı yaptık ve teslim ettik. 22 üniversitenin kampüs inşaatlarını yapıyoruz. Bin 50 okul inşaa ettik ve birçok kamu binasını, güvenlik birimlerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. 81 vilayette şantiyesi olan aktif bir birliğiz.”

Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181