TOKİ'nin hedefi sektörde kalitesi ile referans olmak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yakın gelecekte TOKİ'nin sektör içinde hem malzemede hem de işçiliğindeki kalitesiyle referans bir kuruluş olacağına inandıklarını, bu hedefle çalıştıklarını söyledi. Turan, idarenin "2023'te 1 milyon 200 bin konut" hedefi doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimine aralıksız devam ettiğini belirtti. Turan, TOKİ'nin 2014'te yenilediği üretim disiplinlerini esas alarak, şehirlere değer katan, yerel dokuyu ve yatay mimari yapılanmayı gözeten konut üretimlerinde "mutlak kalite" hedefiyle yeni bir safhaya geçtiğini ifade etti.

TOKİ Başkanı Turan, idarenin her dönemde sağlam yapılar inşa eden, önemli çalışmalarla büyük bir ihtiyaca yanıt veren bir kuruluş olduğunu belirterek, yıllar içinde oluşan büyük bir tecrübeyle bugün kalitede farklı bir safhayı tamamlamakta olduğuna dikkati çekti.

Yılda 50-60 bin konut

Turan, bu birikimle gelinen aşamada, TOKİ'nin sektörde kalite ile referans kuruluş olması için çalıştıklarını dile getirerek, "Yakın bir gelecekte TOKİ'nin sektör içinde hem malzemede hem de işçiliğindeki kalitesiyle referans bir kuruluş olacağına inanıyoruz, bu hedefle çalışıyoruz" diye konuştu.

Ergün Turan, TOKİ olarak yılda 50-60 bin konut yaptıklarını sözlerine ekledi.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181