TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası 2 gün sonra başlayacak!
Başbakanlık Toplu Konut  İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlatıyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılabilecek.
 
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini ifade etti. Turan, vatandaşlarımızın bu yöndeki beklentileri üzerine 2016 yılı için indirim kampanyasının tarihi ve koşullarının belirlendiğini açıkladı.
 
22 Ağustos’ta başlıyor 
İndirim kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları, 22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.  
 
İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 
 
Kampanyadan, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi. 
 
175 bin alıcı yararlanabilecek
TOKİ tarafından satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 174 bin 441 konut ve bin 379 işyeri bulunuyor. 


TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 6 yıl önce

TOKİ'den peşin ev alabilirmiz

banner182

banner181