TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 22 Ağustos itibari ile uygulamaya geçirilen peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasının başvuruları 30 Eylül'e kadar sürecek. Peki TOKİ'nin yüzde  20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ'nin peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. Kampanyadan konut ve iş yeri alıcıları, satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış gayrimenkuller için yararlanabiliyorlar. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler ise kampanya kapsamına girmiyor.

Yaklaşık 175 bin kişinin faydalanması planlanan kampanya için vatandaşların 30 Eylül tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181