TOKİ Samsun'da dar gelirliler için konut yapacak!
Samsun Kavak'a Dar Gelirli Aileler İçin Toki Konutları Yapılacak Kavak'ta daha önce yapılması planlana daire tipleri eklenildi. Kavak Belediye olduğu yeni bir anlaşma ile dar ve orta n lüks Toki konutlarına orta ve dar gelirli ailelerinde daire alabilmesi için yeni Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile yapmış gelir grubuna hitap eden Toki konutları için başvuruların başladığını duyurdu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Daha önce yapılması planlanan lüks Toki konutlarımız vatandaşlarımıza pahalı gelmişti. Bizde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile yapmış olduğumuz yeni bir anlaşma ile dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar yapma kararı aldık. Toki konutları için başvurular başlamış olup başvuruların tamamlanmasının ardından konutların inşaatına başlanılacaktır" dedi.

Her Bütçeye Uygun Daire Olacak
Sarıcaoğlu, "Yapılacak olan konutlarda her bütçeye uygun konut olacak. B2 tipi brüt 84,25 metrekare (2+1) 109,000 TL toplam daire adeti 39 adet , Havza tipi brüt 110,00 metrekare (3+1)142,000 TL toplam daire adeti 6 adet ve Havza tipi brüt 124,00 metrekare (3+1) 160,000 TL toplam daire adeti 32 adet konut olmak üzere toplam 77 adet konut yapılacak olup ortalama fiyat aralığı 109,000 ile 160,000 arasında olacaktır. Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu ortamlarda yaşayabilmeleri için hertürlü çalışmanın içerisinde olacağız.'' diye konuştu.

Haberde Denge Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181