TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için bugün son!
Konut alanlar ve borcunu peşin ödeyemek isteyenler için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası bugün (30 Eylül 2016) sonra eriyor. 

22 Ağustos'ta başlayan kampanya ile TOKİ, konut ve işyeri alıcılarına peşin ödeme kolaylığı sağlıyor. 30 Eylül'de son bulacak TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasının son gününde de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) b
u kampanya dahilinde ilgili bankalara başvuru yapıldığı zaman peşin ödeme yapan vatandaşlara yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve işyeri sahiplerinin belirtilen tarihler arasında ilgili bankaya başvuru yapmaları gerekirken, ayrıca vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmiyor. Kampanyaya başvuru yapan konut ya da ticari ünite alıcılarının başvuru tarihi itibarıyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının da bulunmaması gerekiyor.

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181