TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası ne zaman bitiyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek.

Her yıl düzenlenen indirim kampanyasından TOKİ'ye borcunu ödeyip tapusunu almak isteyen vatandaşlar belirlenen tarihler arasında ilgili bankaya başvurdukları taktirde faydalanabilecekler. Bu tarihler arasında başvurusunu yapmayan konut ya da ticari ünite alıcıları yüzde 20 indirim kamyanyasından yararlanamayacak. TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler ve başvuru tarihi itibarıyla idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçları bulunan vatandaşlar dail edilmeyecekler. 

TOKİ'ye bu kampanya dahilinde başvuru yapma hakkı bulunan satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hala devam eden 174 bin 441 konut ve bin 379 iş yeri bulunuyor.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başlangıç tarihi!

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181