TOKİ'den Gümüşhane'ye 1.840 konut!
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey Mahallesinde incelemelerde bulundu. Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, TOKİ kentsel dönüşüm uzmanları Mehmet Akif Arkalı ve Eyüp Can, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Recep Özdener, Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban, Şehir Plancısı Cengiz Özgeriş ile Topal mevkiindeki alanı inceledi.

Topal yolu mevkiinde bin 840 konutu şehre kazandıracaklarım ifade eden Çimen, "Projemiz için sona yaklaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Dursun Baştürk'ü de misafir edeceğiz. İnşallah yaptığımız görüşmelerin ardından projemizi kısa süre sonra hayata geçireceğiz. Bu alana bin 840 konut sığdırdık. Bu alanı kentsel gelişim alam olarak belirledik. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm alanımız var. Önümüzdeki süreçte burası için de bir çalışma yapacağız. Gümüşhane'miz maalesef planlı kentleşme hamlesini yıllardır yapamadı. Burada yapacağımız konutlar örnek olacak" diye konuştu.

Karadeinz'de Son Nokta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181