Başkan Gümrükçüoğlu 'Dernekpazarı en modern yerleşim ve yaşam alanı olacak'!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dernekpazarı ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilen, sürdürülen ve yapılacak olan çalışmalan değerlendirdi. Büyükşehir Belediyesinin Dernekpazarı'nın mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmaları muhtarlarla ayrıntılı olarak değerlendirmeye tabi tutan Gümrükçüoğlu, ilçede altyapıdan üstyapıya her alanda oldukça önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederken, ilçe merkezinin kentsel dönüşüme tabi tutulacağını kaydetti. Bu konuda TOKİ ile protokol imzaladıklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, "Dernekpazarı ilçe merkezi bölgemizin en modern yerleşim ve yaşam alanı haline gelecektir" dedi.

Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık ise değerlendirmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Aşık, "Sayın Başkanımız ilçemizin her zaman yanında olmuştur. Kendilerine hizmetleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Türk Sesi Sesimiz Trabzon Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181