Trabzon Belediyesi altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor!
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı içinde kendi tesislerinde üretip yollara serdiği asfalt miktarı 5 Ağustos itibariyle 125 bin tonu aştı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca yine kendi tesislerinde ürettiği betonla yol betonlaması yapmayı sürdürüyor.
 
Büyükşehir Belediyesi il genelindeki ana arterler ve mahalle yollarındaki çalışmalarına ara vermeden devam ederken asfaltlama çalışmaları başta olmak üzere yol bakım-onarım çalışmaları, istinat duvarı, menfez ve kanava gibi sanat yapısı inşaatlarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında 5 Ağustos itibariyle kendi tesislerinde 125 bin ton asfalt üreterek yollara serdi. Her gün 4 ayrı ekiple yol asfaltlaması yapan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ayrıca yine kendi tesislerinde ürettiği betonla yol betonlaması gerçekleştiriyor.

Trabzon genelinde sürdürdükleri yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un ihtiyaçları çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte il genelinde belli bir plan ve program dâhilinde, hatırı sayılır bir bütçe ile yol çalışması gerçekleştirme şansını elde ettiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu şunları söyledi:

KALICI ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ
“Yol alışmalarımızda herkes tarafından ağırlıklı olarak kullanılan, ana arterlere öncelik veriyoruz. Trabzon’umuzdaki tüm yollardan, hangi yolun neresinde ne sorun varsa hepsinden haberdarız. Program dâhilinde sıra ile bu sorunları ortadan kaldırmak çabasındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak yollarımızda rutin çalışmalar yapmıyoruz. Çünkü rutin çalışmalar ile bu sorunlar ortadan kaldırılamadığı gibi israf ile karşı karşıya kalınmış olunuyor. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrardan çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştirmekteyiz.” 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181