Trabzon Büyükşehir Belediyesi Erikli Mahallesi'nde yol çalışmalarına başladı!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Hava şartlarının uygun olarak seyretmesini fırsat bilerek asfalt sezonunu erken açan Büyükşehir Belediyesi, mahalle yollarındaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu kapsamda cilçesinin Erikli Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Erikli Mahallesi’nde 2 km’lik yol, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanırken mahalle sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yol çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2016 yılında Trabzon tarihinin en yüksek bütçeli yol çalışmasına imza attıklarını hatırlattı. Bu çalışmaları büyükşehir yapılanmasına borçlu olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin en uzun yol ağına sahip ili olan şehrimizde, yol sorunlarını çözüme kavuşturmak için 2017 yılı çalışmalarımıza da başlamış bulunuyoruz. Her yıl bahar ile birlikte başladığımız yol çalışmalarımızı kar yağıncaya dek sürdürüyoruz. Bu yılda gerek asfalt ve betonlama çalışmaları olsun, menfez, kanaval, istinat duvarı gibi sanat yapısı inşaatları olsun, stabilize yollarımızın serilmesi, yol bakım ve onarım çalışmaları gibi her alanda oldukça yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Trabzon Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181