Trabzon Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmaları başladı!
Yüklenici firmanın işi tamamlayamaması nedeniyle çalışmalara bir süreliğine ara verildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yeni ihalenin ardından ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Bu tarihi alanı, bu tarihi şehre yeniden kazandırma çalışmaları hemen başlatılacak" dedi.

Yeni yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Trabzon Büyükşehir diyesi tarafından yürütül Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına yeniden başlandı. Yüklenici firmanın işi tamamlayamaması nede_ niyle çalışmalara bir süreliğine ara verilmişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni ihalenin ardından ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yüklenici firma yetkililerini makamında kabul eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme projesinin önemine dikkat çekerken, yaşanan zaman kaybının telafi edileceği şekilde yeniden ihale yapıldığını kaydetti.

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Başkan Gümrükçüoğlu, "Atatürk Alanı'daki ikinci etaptaki düzenlemelerde yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle bir kesinti meydana gelmişti. Projenin yeniden ihalesi yapılarak yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirilmiştir. Bu tarihi alanı, bu tarihi şehre yeniden kazandırmak amacıyla temmuz ayı sonrası başlatılmış olacaktır. En kısa zamanda Meydan Parkı ikinci etabı tarihi şehrimize geçmişten kalan mirasımıza, bütün hassasiyetlerle uyularak Trabzon'umuza ve ülkemize kazandırılmış olacaktır" dedi.

Karadeniz'de Son Nokta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181