TOKİ Trabzon Çaykara kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!
Çaykara Belediyesi'nin ilçe merkezinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ortaklaşa yürüteceği Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etap yıkım çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Çaykara kentsel dönüşüm 1. etap yıkım çalışmalarına başladık. Çaykara halkına verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz." dedi. Çaykara Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yıkımı gerçekleştirilecek olan binaların yıkım çalışması başladı.

Projenin birinci etabında ilk olarak Hükümet Konağının yan tarafında bulunan 22 dairelik Çaykara Belediyesine ait lojman ile yan tarafında bulunan 4 adet binanın yıkım çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Kademeli olarak Çaykara Müftülüğüne kadar olan alanda yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise bu alanda Kentsel Dönüşüm Çalışmalarına başlanacak. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, "Çaykara kentsel dönüşüm 1.Etap yıkım çalışmalarına başladık. Çaykara Belediyesi ve TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz Çaykara kentsel dönüşümünde, Hükümet caddesi l.etap üzerinde bulunan binaların yıkımına başlandı. İlçemize hayırlı olsun. Çaykara halkına verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz." diye konuştu.

Aydın Gelleci / Karedenizden Güne Bakış Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181