Vardallar Center Residence iletişim!
Özel olarak tasarlanmış ‘L’ şeklinde toplam 107 daireden oluşan Vardallar Center Residence projesinin iletişim adresi, Cumhuriyet Mah.Devlet Karayolu Cad. No:10 Kaşüstü/Yomra-Trabzon.

Bahçe katlı normal kat ve villalardan oluşan Vardallar Center Residence projesinde 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı ihtiyaçlara göre seçenekler bulunuyor. Vardallar Grup imzası ile hayata geçirilecek Vardallar Center Residence projesi Trabzon'da inşa ediliyor. Rezidansların yanı sıra ticari alanları da bulunan Vardallar Center Residence projesinde ticari bölümler büyüklükleri 93 metrekare ile 3000 metrekare arasında değişen, toplam da 13000 metrekare inşaat alanından oluşuyor

Lobi hizmeti, 3 aşamalı güvenlik hizmeti, bekleme salonları, çocuk bakım ve oyun alanları, shuttle hizmeti, housekeeping, yüzme havuzu (33m uzunluğunda), sauna, Türk hamamı, profesyonel spor salonu, toplantı salonu, sosyal cafeterya, yeşillikler içerisinde yürüyüş parkuruna sahip Vardallar Center Residence projesinde çok amaçlı açık spor alanı, mescid de yer alıyor.

Vardallar Center Residence iletişim!
Telefon: 0462 341 43 3 33
Web: vardallarinsaat.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181