TOKİ Trabzon Araklı 2. Etap konutlarının kura tarihi 5 haziran!
Araklı Belediye Başkanlığı tarafından TOKİ II. Etap konutlarının kura çekim tarihleri açıklandı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, TOKİ I. Etap konutlarını ilçeye kazandırmıştı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine TOKİ II. Etap konutları için görüşmeleri sürdüren Başkan Çebi’nin girişimleri sonucunda Yolgören mahallesinde 15 dönüm arazi üzerine 283 adet konutun ve 1 adet işyerinin inşaatı başlatılmıştı. Tahmini olarak 2017 yılı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği düşünülen konutların kura çekim tarihleri belli oldu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapmış olduğu açıklamada; ‘’Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile ortaklaşa yürütmekte olduğumuz TOKİ II. Etap konutlarının kura çekimi 5 Haziran 2017 saat 10:00’da belediyemiz kültür salonunda gerçekleşecektir. Vatandaşlarımızın TOKİ ile birlikte kira öder gibi ev sahibi olmaları bizleri son derece mutlu ediyor.

TOKİ III. Etap için yine yoğun talepler alıyoruz. İnşallah bu konutlarımızı hak sahiplerine kazandırdıktan sonra 3. Etap konutlarını da ilçemize kazandıracağız. Araklı’ya hayırlı olsun. Projelerimizin gerçekleşmesinde desteklerini asla bizlerden esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, Bakanlar Kurulumuz, Hükümetimiz, Trabzon Milletvekillerimiz; Sn.Muhammet Balta, Sn.Ayşe Sula Köseoğlu, Sn.Adnan Günnar, Sn.Salih Çora, TOKİ Başkanı Sn.Mehmet Ergün Turan, Vali Sn.Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sn.Haydar Revi, Ak Parti İlçe Başkanı Sn.Şaban Bıyık, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye personeli, muhtarlar ve araklı halkına teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Araklı Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181