TOKİ Tunceli Çemişgezek'te 344 konutun ihalesini yaptı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Meydanmescit Mahallesi’nde inşa edilecek 344 konutun ihalesi yapıldı. 14 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+4 olan projedeki konutlar 2+1 planında tasarlandı.

Projede geleneksel ve modern mimari sentezlendi. Cephe tasarımında zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, köşe süslemeleri, kat silmeleri kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı. Geniş pencereler ve dekoratif ferforje korkuluklar kullanıldı. Mahalle konseptli projede, yerleşim alanı dükkânları, meydanı, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181