Uşak'ta 2017 yılında 1008 iskan sahiplerine teslim edildi!
İskan almak üzere belediyeye gelen Fatih Mahallesi sakinlerinden Fatma Kozak bir sürprizle karşılaştı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın makamında misafir edilen Kozak’a bininci kişi olması nedeniyle başkan Cahan tarafından hediye verildi. İskanı Kozak adına damadı aldı.

Uşak Belediyesi 2017 yılını geride bırakırken her alanda önemli atılımlar gerçekleştirdi. Kentsel Dönüşüm Projesi’nden köprülü kavşaklara, mahalle konaklarından spora kadar her noktada vatandaşa başarılı hizmetler sunan Uşak Belediyesi imar konusunda da dolu bir yıl geçirdi. Bir yıl içerisinde toplamda bin 500 inşaat ruhsatı verilen, yatırımcı tarafından güven kazanan şehirde, 2017 içerisinde toplamda 1008 iskan sahiplerine teslim edildi.

Yapılan yatırımlar karşısında yatırımcıların gelişen Uşak’a olan güvenini gösteren yoğun talebe dikkat çeken Başkan Nurullah Cahan, “Uşak Belediyesi olarak 2017 yılında bininci iskanımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bininci iskanımızı alan vatandaşımızı tebrik ediyor ve güle güle oturmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Uşak Belediyesi’nin alt yapıdan üst yapıya, sosyal kültürel etkinliklerden imar işlerine kadar her alanda bir çığır açtığını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Güzel bir ekibimiz var. Bu güne kadar çok ciddi, önemli işler yaptık. Kentsel Dönüşüm’den tutun da tüm yeni imar alanlarının açılmasına kadar her türlü işi başarıyla noktaladık. Ama özellikle bugün yıl sonuna doğru bininci iskanımızı verdik. Bu rakam daha da yükselecektir.” ifadelerine yer verdi.

Çalışmaların 24 saat süreyle devam ettiğini ve Uşak halkının hizmetinde olduklarını kaydeden Cahan, imar işlerinin de artarak devam edeceğini aktardı. Uşak Belediyesi olarak tüm vatandaşların 2018 yılının sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Uşak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181