Uşak Kent Park Kentsel Dönüşüm Projesinde imzalar atıldı!
Uşak'ın kentsel gelişmenin toplumsal ekonomik ve mekânsal olarak şehri yeni bir siluete kavuşturacak olan Kent Park Kentsel dönüşüm projesinin protokol anlaşmaları ilgili bakanlıklarla Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan arasında imzalandı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi'nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da destek verdiğini belirtti. Projeyi başından bu yana anlattıklarında gördükleri desteklerin kendileri için çok değerli olduğunu kaydeden Cahan, bu destekle hedeflerine ulaşacaklarını anlattı.

İSTEDİĞİMİZ PROJE
Başkan Cahan, "Projemiz her haliyle kentimizin yıllarca istediği özellikte bir proje. Biz de zaten projemizi planlarken vatandaşlarımızın bu ilgi ve talebini ön planda tuttuk. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve birbirinden değerli bakanların verdiği destekle projenin gidişatı hakkında daha güzel ipuçları aldık" dedi. Uşak'ın Sultan Ahmet Meydanı gibi bir meydana kavuşacağını bildiren Başkan Cahan, "İlimiz her yönüyle gelişmekle birlikte gereksinimleri de farklılaşıyor. Ata Park binlerce vatandaşımızın ilgi odağı haline gelen bir yer konumunda olsa da artık yetersiz kaldı. Bu nedenle projemizi biran önce halkımıza kazandıracağız" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a projeyi tanıtan Başkan Cahan, "Halkın ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181