Uşak kentsel dönüşümde son viraj!
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde geri sayıma başladıklarını belirterek, "Kentin hafızasında tabakhane bölgesiyken yer alan kötü imaj artık tarih oluyor. Dönüşümle beraber kentimiz daha da gelişecek" dedi.

Projenin son haliyle bitme noktasına geldiğini aktaran Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimiz yeni kent merkeziyle şaha kalkacak" dedi. Projenin bitmesi asına her aşamasını takip ettiklerine dikkat çeken Cahan, "İlimizin makus talihini yenmesi adına Belediye yönetimi olarak kentin geleceğini kurtaracak işlere imza atıyoruz. Uşak'ın imajını değiştirecek ve büyük ölçekli mega projelere imza atıyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi de önem verdiğimi çalışmalardan birisidir. Yaklaşık 450 milyon TL bedelle yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi'nde artık son dönemece geldik" dedi.

Habertürk Egeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181