Uşak kentsel yenileme projesi müzayedesinde 132 Milyon TL’lik satış yapıldı!
Uşak’a yapılan bu dev hizmette en önemli rolü oynayan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan şehrin yeni yaşam merkezinin inşasında emeği geçen herkese ve tüm kurumlara teşekkürlerini iletti.

Uşak Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile hayat bulan alandaki iş yerlerinin satışı için düzenlenen müzayedeye Uşak’ın ve Türkiye’nin her yerinden yoğun bir katılım gerçekleşti. Turyap’ın düzenlediği açık arttırmada 397 adet dükkân satışa sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Uşak’ın yeni yaşam merkezindeki iş yerleri %25‘den başlayan peşinatlar,120 aya varan vade seçenekleriyle satıldı.

İki yıl gibi kısa bir süreçte çalışmaların hızla sonuçlanmasında tüm devlet kademeleri arasındaki iş ve güç birliğinin önemli bir etken olduğunu dile getiren Başkan Nurullah Cahan, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere nihayete erdirdiğimiz Kentsel dönüşüm projesinde emeği geçen devlet büyüklerimize saygılarımı sunuyor. Ayrıca Uşak'ın kalkınmasına destek sunan, emeği geçen ve bu alanın değer kazanmasında katkısı olan, yeni Uşak'a inanan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

UŞAK TARİHİNİN KAMU TARAFINDAN YAPILAN EN BÜYÜK SATIŞI GERÇEKLEŞTİ
TOKİ gayrimenkullerinin müzayede ile satışını gerçekleştiren TURYAP, düzenlediği açık arttırmada 397 iş yeri için teklif aldı. Uşak Ramada Otel’de gerçekleşen müzayedeye, başta kentte yaşayanlar olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve yurt dışından da vatandaşlar katıldı. Teklif vermek için katılım sağlayanlar, 77.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkan ofisler için yarıştı. İş yerleri muhammen değerinin üzerinde alıcı bulurken, Uşak tarihinin en büyük müzayedesi gerçekleştirilmiş oldu.

İNTERNETTEN ALIMLAR GERÇEKLEŞTİ
Toplamda 690 teminat yatırılırken birçok dükkâna İnternet üzerinden de vatandaşlar teklif verdi. İnternetten müzayedeye katılan bazı vatandaşlar en yüksek fiyatı vererek dükkân almaya hak kazandı.

 ESKİDEN TABAKHANEYDİ ŞİMDİ MODERN BİR TİCARETHANE
Müzayede sonucu gösterdikleri gayretten dolayı TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çağlar ve ekibini tebrik edenUşak Belediye Başkanı Avukat Nurullah Cahan yaptığı açıklamada, “Toplam değeri  100 milyon TL olan 322 dükkan yapılan müzayede sonucu 132 milyon TL değerinde işlem gördü. Gurur verici bir tablo ile karşı karşıyayız. Şehrimize değer katan önemli bir projenin daha hayat bulması nedeniyle oldukça mutluyuz.” diye konuştu.

Başkan Cahan, eskiden tabakhane olan ve Uşak için hoş olmayan bir görüntüsü bulunan bu alanın bugün modern bir ticarethane ve yaşam merkezine dönüşmesinin ve beklenen değerinin üzerinde fiyatlarla alıcı bulmasının Uşak'a ve geleceğine güveninin tam olduğunu gösterdiğini söyledi.

Uşak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181