TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi başvuruları bu gün başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 3+1 tipinde 325 adet konutun başvuruları bu gün (28 Haziran) yapılmaya başlıyor. TOKİ Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesinin başvuruları 11 Temmuz 2017 tarihine kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin Uşak Şubesi aracılığı ile yapılacak.

Başvuru Formu ile birlikte aşağıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.
a. Nüfus Cüzdanı fotokopisini,
b. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alacakları “Hak Sahipliği Belgesi”,
c. Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edecekler.

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak olup, başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve Toplu Konut İdaresinden kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Ayrıca, başvuru sahibinin Uşak ilinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması veya Uşak il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet ediyor olması) gerekmektedir. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi satış fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181