TOKİ Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi sözleşme tarihi 1 Ağustos!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Bakanlığı (TOKİ) tarafından Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 3+1 tipinde 325 adet konutun sözleşmeleri 1 Ağustos'ta imzalanmaya başlayacak. TOKİ Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi sözleşme imzalama işlemleri 15 Ağustos'a kadar devam edecek.

TOKİ Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi kura sonucu konut satın alma hakkı kazanarak konutu belirlenen veya konut sayısından az başvuru olması nedeni ile başvuru sırasına göre konut seçimi yapan alıcılar; peşinat bedelinden (%10, %15 ve %25) başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutarı 01 Ağustos – 15 Ağustos 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Uşak Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacak.

Sözleşme aşamasında ibraz edilecek belgeler;
- İl/ilçe Nüfus Müdürlüğünden onaylı vukuatlı nüfus kaydı,
- İl/ilçe Tapu Sicil Müdürlüğünden başvuru sahibinin, kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız konutun bulunmadığına dair belge. (1.Kategori Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri hariç) (Başvuru sahibinin hisseli olarak sahip olduğu konutlar hariç)

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi satış fiyatları için tıklayınız.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesi kura tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ozlem 7 yıl önce

Uşak kura listesi

banner182

banner181