Yalova Bağlarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!
Yalova Belediyesi tarafından Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çalışmanın ilk ayağı tamamlandı. Kentsel dönüşüm ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilen plan onaylandı. Planın onaylanmasıyla birlikte projenin hayata geçirilmesi amacıyla TOKİ ile görüşmelere başlandı. Konuyla ilgili olarak Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Başkan Yardımcısı Halit Güleç, İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş ve Fen İşleri Müdürü Hamit Kutlu bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundular.

“Hedefimiz kısa vadede projeyi başlatmak”
Önümüzdeki hafta içerisinde TOKİ ile görüşeceklerini belirten Başkan Salman; “Bu proje üzerinde hassasiyetle durduğumuz o bölge için çok önemli bir proje. Bu nedenle biran evvel hayata geçirilmesi arzusundayız. Orta yada uzun vadeli bir planlama değil kısa vadede bir çözüm üretme arzusundayız. Plan Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylandı. İmar Müdürlüğümüzce TOKİ ile görüşmeler başladık. Önümüzdeki hafta randevu alarak bizzat kendim bu konuyla ilgili TOKİ ile görüşeceğim. Hedefimiz en kısa sürede projeyi hayata geçirmek” dedi. 

Yalova Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz 7 yıl önce

bu kentsel donusum safran yolunun üst kısmının tamamını kapsıyormu goruntu kirliliğinden kurtulalim saygılar

banner182

banner181