TOKİ Yalova Armutlu yükselmeye başladı!

TOKİ tarafından Armutlu'da yapımına başlanan 130 konut hızla yükselmeye başladı. Konutların çevre düzenleme ve altyapı çalışmaları aynı hızla sürdürülüyor. Armutlu Saatbahçe Mevkii'nde inşa edilen konutlar zemin artı 3 kat yüksekliğinde 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Konutların 48'i 2+1, 82'si ise 3+1 olarak yapılacak. Yüzde 12 peşin ödemelerde 180 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde 216 ay, yüzde 20 peşin ödemelerde ise 240 ay vade uygulanan TOKİ Yalova Armutlu Konutlarının fiyatları ise 105 bin 304 TL ile 149 bin 680 TL arasında değişiyor. 128 adet konutun projelendirildiği çalışmayı yerinde inceleyen Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, TOKİ konutlarına başvuruların yoğun olduğunu, yapılacak olan konutlarla biriikte Armutlu ilçesinde konut açığının önemli bir bölümünün de kapanmış olacağını belirtti.

Yalova Hayat Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181