1950 - 1980 arası yılların Goldies havası evinizde!
Geçmiş dönemlerin popüler mobilya ve dekorasyon eğilimlerini günümüze taşımak isteyenler, Tuna Ev’in Ebru Neval Dikmenndaki parçalar ile evlerinde nostaljik bir hava estiriyor. Koleksiyonda bulunan Nar Ürün Grubu, Cante Ürün Grubu, Helen Kanepe Grubu, VIP Kanepe Grubu, Forte Kanepe Grubu, Veda Yemek Grubu, Curve Yemek Grubu, Beta Yatak Grubu ve Perge Yatak Grubu, geçmişin kültleşmiş dekorasyon ve beğenilerini, günümüz dokunuşlarıyla güncel stille buluşturuyor. Özellikle 1950 - 1980 arası dönemdeki dizi, film ve aksesuarlardan hoşlananlar, Goldies koleksiyonuyla keyifli bir yolculuğa çıkıyor.

Goldies stilinin son derece vurgulu ve iddialı olduğunu söyleyen Tuna Ev Tasarım ve Ürün Yöneticisi Ebru Neval Dikmen, “Uzun bir dönem boyunca etkin olan bu stilde, gündelik ve sıradan bir etkiyi çağrıştırmak yerine, daha baskın ve hareketli bir görünüm yaratmak gerekiyor. Bunun için safran, hardal sarısı, yoğun maviler, turuncu, kiraz kırmızısı, kiremit tonları, doygun yeşil tonları, indigo mavisi, turkuaz gibi parlak ve canlı tonlar tercih edilebilir. Dönemi yansıtan geometrik desenler ve etnik motifler de, bu etkiyi artırmaya yardımcı oluyor. Güncel yorumda ise bu doygun etkiyi, ürünlerle birlikte kullanılan tamamlayıcılarla elde ediyoruz” diyor.

Sıcak bir atmosfer için kült objeler
Ebru Neval Dikmen, geçmiş dönemin esintilerini günümüze uyarlamak için diğer önerilerini de şöyle sıralıyor:

- Doğal malzemelerin kullanıldığı mobilyalar tercih edin. Ahşaplarda ceviz tonları ideal bir seçim. Bunları, mermer ve cam gibi doğal malzemeler içeren ürünlerle destekleyin.

- İri desenli canlı renklerde duvar kağıtları, evinizin canlanması için yeterli vurguyu sağlayacaktır.

- Dekorasyonun olmazsa olmazı aydınlatmalarda, parlak renkleri krom pirinç ve rose kaplamalı parçalarla kombinleyin. Lambader veya abajur kullanarak, sıcak ve şık bir atmosfer yaratabilirsiniz.

- Yaşam alanlarınıza son dokunuşları yaparken, telefon, radyo ve saat gibi döneme ait kült objelerden yararlanın.

Başak Tanses

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181