2018 dekorasyon trendleri!
Evini yenileyeceklerin ya da yeni bir ev alacakların merakla beklediği 2018 dekorasyon trendleri belli oldu. Minimalizmin öne çıktığı 2018 dekorasyon trendleri aydınlatmadan renklere mobilyalardan dekorlara kadar değişiklik gösteriyor. Bizde birçok kişinin merak ettiği 2018 dekorasyon trendleri listesini sizler için araştırdık. İşte 2018 dekorasyon trendleri...

Minimalist dekorasyon
2018 dekorasyon trendleri arasında ilk sırayı minimalizm alıyor. Evlerin az eşyalı ve sade renklerden oluştuğu minimalist dekorasyonda bir tane de vurucu renk bulunur.

2018 dekorasyon trendlerinden doğal ahşap
2018 yılında evlerde doğal ahşap trenler arasına girecek. Bu yıl doğal ahşap ve doğayı yansıtan çiçekler moda olacak. 

Konforlu eşyalar
Dekorasyonda yüksek konforda 2018'in trendlerinden biri olacak. 2018 yılında konforlu eşyalar tercih edilecek.

Pastel renkler
Bu sene pastel renkler de trendler arasına girmeye aday. 

2018 mobilya trendleri neler?
2018 mobilya trendleri arasında kadife zeminler, tuğla duvar dekorları, endüstriyel ve vintage dokular, parlak ve ışıltılı renkler, dekoratif bitkiler, duvar resimleri ve grafitiler, duvar kağıtları yer alacak. Bu yıl griler, bordo kadife, pudra renkleri yoğunlukta olacak. Geometrik formları öne çıkaran altın renkli aydınlatma aksesuarları ve sarkıt lamba modeller trenler arasına girecek.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181