40 metrekarelik bir evde, 74 metrekarelik kullanım alanı!
Bu model, konutların mutfak, banyo, giyinme alanı, vestiyer ve kapılarına yönelik çözümler sunuyor. Küçük metrekareli evlerde hareketli mobilyalarla ferah alanlar yaratılırken, mutfaklarda kullanıcıların hayatını kolaylaştıran fonksiyonlar geliştiliyor. Hafele Türkiye, bu modelle gayrimenkul gelişicisinin iş ortağı oluyor. Anlaştığı projelerde önce örnek daire hazırlıyor. Sonra bu ürünlerin yeni evlerde de uygulanmasını sağlıyor. 40 metrekarelik bir evde, 74 metrekarelik kullanım alanı oluşturabildiklerini belirten Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Hilmi Uytun, “Küçük evleri daha fonksiyonel hale getiriyoruz. Aynı metrekare rahatlıkla hem ev hem ofis olarak kullanılabiliyor. Geniş evleri de daha işlevsel ve konforlu hale getiriyoruz. Mesela mutfakta bel seviyesinin altındaki tüm dolapları dışarıya çekilebilir hale getirdik. Kimse dolabı açmak için iki büklüm olmuyor. Mobilyalara ışık ve müziği entegre ettik. Küçük bir dolaba 50 ayakkabı sığdıran çözümler geliştirdik. Giyinme odalarında her ürüne özel bir alan tasarladık” dedi.

100 BİN EVE GİRECEK
Hafele Concept Project’in fikrini 2 yıl önce geliştirdiklerini yaklaşık 6 ay önce de ürünleri tam konseptle devreye almaya başladıklarını söyleyen Uytun, “Müteahhit firmalar ilgi gösteriyor. İlk uygulamasını geçtiğimiz yıl Kayseri’de Golden Center 3 projesinde devreye aldık. 15 Temmuz’dan hemen sonra 60 günde 240 daireyi satıldı. Aynı şirket İstanbul Kartal’daki projesinde de Hafele Concept Project ile devam ediyor. Benzer hikayeleri Ereğli, Yalova, Diyarbakır gibi bir çok yerde yazdık” dedi. Hafele Concept Project’in bir konuta yüzde 2 ek maliyet getirdiğini belirten Uytun 250 metrekarelik 2+1 bir dairede tasarım maliyetinin ortalama 15 bin lira olduğunu dile getirdi. Uytun, “Bu yıl sonuna kadar 100 bin konutluk projenin örnek dairesini yapmış olacağız. 20 binini şimdiye kadar yaptık. Önceki ay gerçekleşen Yapı Fuarı’nda 1300 konut projesinden ön talep aldık” dedi. Uytun, son kullanıcıların ise 80’i aşan Hafele Kalite Noktaları’ndan destek alabileceklerini söyledi.

Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181