Balkonlarda kış dekorasyonu
Balkon dekorasyonu evinde bir oda daha olmasını isteyenlerin tercih ettiği ve mevsimine göre çeşitli şekilde farklılaştırılabilen yaşam alanlarıdır. Fenerlerin, battaniyelerin, küçük biblo ve objelerin yer aldığı, belki yapma çiçekleri yerleştirmek isteyeceğiniz, konforlu vakit geçirmenin kış aylarındaki yegane mekanlarından biri olan balkonlarınız için harika öneriler...

Pastel tonlarda renkeler kullanarak evinizin balkonu için hoş bir kış dekorasyonu hazırlayabilirsiniz. Mobilyaların beyaz ve açık tonlarda seçilmesine dikkat edin.

KÜÇÜK SEHPALARI İHMAL ETMEYİN
Köşeleri iyi değerlendirin ve soğuk havanın içeriye dolmadığından eminseniz “şark köşeleri” oluşturun. Geniş L ya da U şeklinde mobilyalar, minderler, yumuşak koltuklar, puflar, gazete ve kahve keyfiniz için küçük sehpaları asla ihmal etmeyin. Geniş ve uzun saksıları korkuluklara asın ve en sevdiğiniz bitkileri yetiştirin. Fakat manzarayı tamamen kaplamasına izin vermeyin.

DAR BALKONLARA ÖZEL TASARIMLAR
Katlanabilen sandalyeler, dar balkonlarda keyif sürmenizi sağlayabilir. Korkuluklara asılan minik sehpalar kahve keyfinizi bütünleştirebilir. Üst komşunuzun balkon tavanına geçireceğiniz çengel ile belki sevdiğinizle beraber sallanarak uyuyabileceğiniz yada manzaraya bakabileceğiniz hoş bir aksesuar daha oluşturmaya ne dersiniz?
 
EnSonHaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181