Banyolar'da tekstil ve çimento dokulu romantik tonlar!
Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği ürünlerle büyük beğeni kazanan Çanakkale Seramik, yeni serisi Vera ile son dönem trendlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Yumuşak renklerin karakteristik dokusuyla birleştiği mat fon karoları, varla yok arası dokusuyla mekanlara /yaşanmışlık hissi veriyor. Serinin ‘patchwork’ dekorları da mekanlara hareketlilik katıyor.

Hareketli yüzeylerden ve zeminde desen kullanımından hoşlananlara hitap eden Vera serisi, ‘patchwork’ dekorlu yer karosu seçeneği ile hem konutlarda hem de kafe ve restoranlarda sıcak atmosferler yaratıyor.

Vera serisinin kemik ve bej renklerinde üretilen 30x60 cm ebatlı rektifiyeli duvar karoları ve dekorlarının yanı sıra, 45x45 ve 60x60 cm alternatifleriyle üretilen fon karosuyla aynı dokuya sahip sırlı granit yer karoları, stil sahibi mekan isteyenlere hitap ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181