Banyonuzda renkli lavabo ve klozetler ile farklı dekorasyon yaratabilirsiniz!
Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden ve herkesin hayalindeki banyoya dair bir şeyler bulabileceği tasarım bakış açısını bu sefer de rengarek lavabo ve klozetler ile tüketiciyle buluşturuyor. Creavit 5mm’lik ultra ince kenarlarıyla günümüzün tasarım trendlerini yakından takip eden tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor. Banyolarda alışılagelmiş renkler olan beyaz, siyah ve kırmızıyla sınırlı kalmak istemeyenler ve banyo kombinlerini tamamlayıcı daha çok renk arayanlar için creavit, antrasit, basalt ve cappucino renkleri mat ve parlak alternatifleriyle sunuyor.

Siz de banyonuzda renkli lavabo ve klozetleri tercih ederek farklı bir dekorasyona imza atabilir, alışılmışın yerine, sizi yansıtan enerjik renklerle farklı ve estetik ruhunuzu banyonuza taşıyabilirsiniz.

Haydi biraz cesaret J

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181