Bien'den yazlık evlere 'Samimiyet ve temizlik' koleksiyonu geliyor!
Sektörün önemli oyuncularından Bien Seramik’in 2017 ahşap koleksiyonunda ürünler birbirinden iddialı... Kuruluşunun 10’uncu yılını kutlayan Bien Seramik, doğayı referans alarak tasarladığı koleksiyonlarıyla, sanki mekanları yeniden var ediyor. Küresel marka olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen sektörün önemli oyuncularından Bien Seramik, aldığı birçok ödülle tasarımdaki gücünü kanıtlamanın güveni ile yoluna devam ediyor.

Üretiminin her aşamasında üstün kaliteyi birinci koşul olarak kabul eden Bien Seramik’in 2017 koleksiyonlarında yer alan Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri yazlıklarınızı estetik anlamda yeniden var ediyor.

DAİMA DOĞAL DAİMA YENİ: ZEBRA WOOD
Bien Seramik’in doğayı referans alarak tasarladığı Zebra Wood Serisi, ahşabın doğasında bulunan bütün incelikleri mekanlara yansıtıyor. Bu doğal görünüm mekanın sıcaklığını artırırken, insanın samimiyet ve yakınlık duygularına da dokunuyor. Ceviz, meşe, kül, gümüş, akçaağaç olmak üzere beş farklı tonda üretilen serinin ebadı 15x90cm. Zebra Wood birden fazla tonuyla kombine edildiğinde mekanların canlılık kazandırıyor.

DAİMA GENÇ DAİMA YENİ: ANGLE
Bien’in yeni ahşap koleksiyonlarından olan Angle Serisi doğal ahşabın tüm sıcaklığını vaad ediyor. Üstün temizlik kolaylığı sağlayan ve her zaman yeni bir ortam sunan serinin ebatları 50x50cm.

DAİMA ŞIK DAİMA YENİ: ETHNIC VE ANTİQUE DEKOFON
2017 yılının trendlerinden eşi benzeri olmayan tasarımlardan Ethnic ve Antique Dekofon. Gri, antrasit ve beyaz tonda üretilen Ethnic Serisi yüzeyindeki özel deseni sayesinde yaşam alanlarına romantik bir hava katıyor. 60x60cm ebadındaki serilerin her bir karosunda ustalıkla ve özenle işlenmiş desenler, diğer tonlarıyla bir araya geldiğinde kusursuz bir ahenk oluşuyor.

DAİMA MODERN DAİMA YENİ: GEO WOOD
Bien’in geometrik şekillerden esinlenerek tasarladığı Geo Wood Serisi yazlık evlerin bahçelerini ve teraslarını renklendirecek. Dört farklı geometrik desenin ahşapla birleşmesinden oluşan seri, mekana dinamizm duygusuyla birlikte retro bir atmosfer havası veriyor. Bien Seramik’in ahşap görünümlü koleksiyonları temizlikle sıcaklık duygusunu yan yana sunuyor. Bien bu yeni koleksiyonuyla kullanıcılarına adeta daima genç, daima yeni olacağına söz veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181