Braas ile çatınızdan binanıza elektrik üretimi!
Yenilenebilir enerji kaynaklarından etkin bir şekilde yararlanabilmesini hedefleyen Braas’ın; güneş enerjisini kullanarak hijyenik sıcak kullanım suyu temini ve havuz suyunun ısıtılmasını sağlayan termal kolektörleri ve güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlayan fotovoltaik panelleri estetik tasarım ve su sızdırmazlığı bir arada sunan güçlü çözümler olarak öne çıkıyor. Braas, inovatif ürünleri, anahtar teslim uygulama anlayışı, profesyonel çalışma disiplini, zamanında teslim prensipleri, son kullanıcı ve müteahhitler için sunduğu avantaj paketleri sayesinde kentsel dönüşüm sürecinde çatıyı bir sorun olmaktan çıkarıyor. Braas Güneş Enerjili Çatı Sistemleri ile kentsel dönüşüm süreci sonunda çevre dostu akıllı binalar ortaya çıkıyor.

Ülkemizde birçok ilde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında eski, depreme dayanıksız, ömrünü tamamlamış binalar yıkılarak yerine sağlıklı ve güvenilir binalar yapılıyor. Kentsel dönüşümün odağında insan bulunuyor ve yaşanabilir standartlarda binalar yapılarak, enerji verimliliğine önem veren modern kentler inşa edilmesi amaçlanıyor. Bu süreçte hizmet veren inşaat firmaları ve müteahhitler, son kullanıcıya uzun ömürlü, konforlu ve estetik yapılar sunabilmek için çalışıyor. Braas Çatı Sistemleri, daha tasarım aşamasında projenin ihtiyacına yönelik kaliteli, uzun ömürlü ve doğru ürünleri tespit ederek müteahhit ve kat sakinlerine bütünleşik çözümler paketi sunuyor.

Sadece eğimli çatılar üzerine faaliyet gösteren Braas; kiremit, çatı mantolama, su yalıtımı, baca ve duvar dibi, yağmur indirme ve güneş enerji sistemleri gibi birçok çözümden oluşan zengin ürün gamı ile çatılardaki her detayı titizlikle çözüyor. Kentsel dönüşüm sürecinde, çatıları yapılarda enerji üssüne dönüştürmeyi amaçlayan Braas, fotovoltaik ve solar termal ürün gamı ile yenilenebilir enerji kaynaklarından en etkin şekilde yararlanan; güneş enerjisini kullanarak kendi elektriğini üreten ya da havuz suyunu ısıtan ve hijyenik sıcak kullanım suyu temin eden çevre dostu, akıllı binalar sunuyor.

İstanbul koşulları için yapılan örnek bir çalışmada ele alınan bir apartmanda; merdivenlik/sahanlık, bina girişi, kapalı garaj aydınlatmaları ve kapı otomatiği için yılda 1386 kWh elektrik tüketimi ön görülüyor. 10 katlı 20 dairelik bir binanın bu kapsam dahilindeki elektrik tüketiminin neredeyse tamamını (1364 kWh) karşılamak için kurulacak şebekeden bağımsız bir sistemi, daire başı 130 Euro’dan başlayan fiyatlarla Braas Fotovoltaik Enerji Sistemleri ile kurmak mümkün. Braas’ın bu örnek projeden hareketle hazırladığı; temel, optimum ve maksimum paket adları altında sunduğu avantajlı solar paketleri ile farklı alternatifler tercih edilebiliyor. Bu kapsamda asansör, hidrofor, bahçe ve apartman toplanma alanı aydınlatması gibi temel elektrik ihtiyaçları da karşılanabiliyor. Braas, seçilen paket çerçevesinde kullanılması gereken en verimli sistemin maliyetini her bir projeye özel fizibilite hizmeti ile ortaya çıkarıyor.

Kentsel dönüşüm süreci kapsamında İstanbul’da bir çok projede tercih edilen Braas Çatı Sistemleri, müteahhitlere ve apartman sakinlerine anahtar teslim uygulama, profesyonel çalışma disiplini ve zamanında teslim prensipleri ile birlikte solar avantaj paketleri sunarak çevre dostu akıllı binalara imza atıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181