Burada ayda 52 lira ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz!
Marinaleda, İspanya'nın güneybatısında yer alan Endülüs Özerk Bölgesi'nin, Sevilla iline bağlı bulunan küçük bir belde. 25 km2'lik alana kurulan ve 2014 yılındaki nüfus sayımına göre bu beldede sadece 2 bin 748 kişi yaşıyor. Marinaleda'nın tarihi 5 bin yıl önceye, geç Neolitik ve Kalkolitik dönemlere kadar uzanıyor. Şimdi belediye kapsamında olan topraklarda, insan yerleşiminin ilk belirtileri yaklaşık 5 bin yıl önceye gidiyor.

MARİNALEDA'DA İŞSİZLİK YOK
1970'lerin sonlarında beldedeki işsizlik oranı yüzde 60 dolayındadır ve Marinaleda ciddi düzeyde bir yoksulluk vardır. Bugün ise tek bir işsiz dahi yok!

BURADA 15 EUROYA EV VAR
"Kendin İnşa Et" programı ile aylık sadece 15.52 euroya (Yaklaşık 52 TL) ev sahibi olmak mümkün. Evin yapımı için gerekli her türlü malzeme ve araç-gereç ise işçi kooperatifinin kasasından karşılanıyor. Tek şart ev sahibi olacak kişinin evin inşaatında çalışması. Beldedeki birçok ev bu usulle inşa edilmiş. Evler fiyatına göre ise hayli konforlu: 92 m2, 2 katlı, 3 odalı evlerin ayrıca 100 m2 bahçesi ve garajı var. 

EnSonHaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181