Çanakkale Seramik ‘Nuxe’ serisi ile mekanlara geometrik hareket getiriyor
Gelişmiş üretim teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, yaşam odaklı tasarımlarıyla sıra dışı banyolar yaratmaya devam ediyor.

Mekanlarında farklılık yakalamak isteyenler için özel olarak tasarlanan Nuxe serisi, tarzıyla yaşamınıza renk katıyor. Dahası, fırça darbesini hissedeceğiniz, renklerin enerji verdiği çizgili dekorların yanı sıra folklorik ilham kaynaklarıyla seriyi zenginleştiren zarif alternatifler sunuyor. Nuxe serisinin günümüze uyarlanmış spiral motifleri de Çanakkale Seramik’in estetik yorumu ve dinamizmi ile hayat buluyor.

Seride, 25x75 cm ebadında beyaz, kum, kahve, gri, koyu gri gibi doğal tonlardaki rektifiyeli karolar, kırmızı ve mavi gibi daha sıcak tonlarla harmanlanıyor. Çizgileriyle tüm banyolara sanatsal bir detay getiren Nuxe serisi, birbirine uyumlu bir renk ailesi ile evinizde göz alıcı bir ahenk yaratıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181