Çanakkale Seramik'ten ‘Savoy’ serisi!
Herkes için özel seçenekler sunmak amacıyla seramik karoda bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik’in, ‘Savoy’ serisi ile mekana kattığı sıcaklık hissini, evinizin her köşesinde rahatça yaşayabilirsiniz. 

Organik ritimler
Savoy serisinde açık ve koyu renklerin yarattığı kombinasyonlar, toprak tonlarının sıcaklığı ve natürel detaylarla buluşarak etkileyici bir atmosfer yaratıyor. Savoy serisinde hayat bulan bu birliktelikler, şık bir biçimde duvarlara yansıyor. Sırlı porselen yer karoları ise sadeliği ve şıklığı ile öne çıkan duvar karolarının yarattığı ambiyansı tamamlıyor.

45x45 cm ebatlarındaki yer karoları ve 25x50 cm boyutlarındaki duvar karoları ile uyumlu bir atmosfer yaratan Savoy serisi; kemik, bej, kahve ve antrasit renkleri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181