Çocuk odaları için öneriler
Çocuğunuzun odasını daha hoş bir hale getirmeyi kim istemez? Önerilerimize göz atarak çocuk odalarını daha eğlenceli bir hale getirebilir çocuğunuza huzurlu bir oyun alanı yaratabilirsiniz.

İşe mobilyalardan başlamak gerekiyor
İşe mobilyalardan başlayın. Mobilyalarınızın tamamını canlı renklerden seçmek yerine detaylarda parlak renkler kullanın. Hem renk hem de malzeme olarak farklı olan bu neon yeşili bacaklı ahşap sehpa, odaya hoş bir detay katabilir.

Çekmeceleri tek bir rengin farklı tonlarına boyayarak odaya canlılık katabilirsiniz. Dolabın dış yüzeyini beyaza boyayın. Çekmece renklerini yukarıdan aşağı koyulaştırın.

Bu yılın trend renklerinden biri olan griyi çocuk odasında da kullanabilirsiniz. Gri gibi sade renkler odayı daha toplu ve temiz gösterebilir. İpeksi mat dokusu ile Filli Boya Alpina Silan ürününün Kar Topu, Gümüş Gri veya Buzul renklerinden birini seçerek grinin sadeliğini duvarlarınıza taşıyabilirsiniz.

Kenarlarında farklı boyutta şekiller olan ahşap küpler çocuklarınıza hem bir oyuncak, hem de oyuncaklarını koyabileceği bir raf işlevi görebilir Bu küpler sayesinde çocuklarınız oyunun tadını çıkarırken, düzenli olmayı da kolayca öğrenebilir.

Odaya küçük bir çadır kurarak çocuğunuza bir oyun alanı yaratabilirsiniz. Küçük yerlere girip saklanmayı seven çocuklar, bu çadıra bayılacak. İçini ve çevresini büyük yastık ve oyuncaklarla süsleyerek çadırı çocuğunuz için daha konforlu bir hale getirin.

Pastel tonlarda tercih edeceğiniz desenli yatak örtüleri odaya hareketlilik katar. Desenli örtülerle bezenmiş bir yatağın üzerine koyacağınız hayvan şeklindeki yastıklar, çocuğunuzun mışıl mışıl uyuyabileceği bir alan olacak.

Kilim veya halı seçiminde de renkli ve desenli ürünleri seçin. Çocuk odası canlı ve eğlenceli bir görünüme kavuşacaktır.

Duvara asacağınız canlı renkteki bir rafta çocuklarınızın oyuncaklarını sergileyin. Oda düzenli ve modern bir görünüme kavuşacak

Oyuncaklarını ve eşyalarını koyması için bir diğer seçenek de; bez torbalar. Bez torbalarla çocuğunuz eşya ve oyuncaklarını saklayacak bir alana sahip olurken oda da daha düzenli bir görünüme sahip olacaktır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181