Creavit A'DesignAward tarafından ödül aldı!
Tasarım sürecine verdiği değerin karşılığını alan Creavit çocuklara özel tasarladığı “Ducky Çocuk Banyo Takımı Serisi” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan A’DesignAward tarafından ödüle layık görüldü.

Bu sene 22.’si düzenlenen A’DesignAward’a tasarımcıları Mehmet Oğuz ve Fatih Şen’in tasarımları “Ducky Çocuk Serisi” ile katılan Creavit, hayatı kolaylaştıran ve fonksiyonelliği ile öne çıkan ürünlerine ödüllü bir tasarım ekledi.

Tasarım çalışmalarını 7’den 70’e her yaş gurubundaki kullanıcının hayat standartlarını yükseltmek üzere ilerleten Creavit, minik dostlarımızın tuvalet eğitimlerine yardımcı olmak için “Ducky Çocuk Banyo Takımı Serisini” tasarladı. Tuvalet eğitim sürecini oyun ile birleştirerek eğlenceli bir hale dönüştüren Creavit’in bu düşünceli yaklaşımı A’DesignAward tarafından taçlandırılırken, Creavit yakın zamanda ebeveynler ve minik kullanıcılarından da oldukça alkış toplayacağının sinyalini şimdiden verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181